StoryEditorOCM
IzložbeGalerija Matija

Izložba "Minuta šutnje" autora Zorana Marinovića, svjetski poznatog dokumentarnog fotografa i snimatelja

6. lipnja 2017. - 12:14

U organizaciji Javne ustanove „Nacionalni park Krka“  u srijedu, 7. lipnja 2017. u 11,30 sati u galeriji Matija u Šibeniku bit će otvorena izložba fotografija „Minuta šutnje“ autora Zorana Marinovića u povodu Svjetskog dana zaštite okoliša.
 
-Izložbom simbolična naziva, kojoj je autor svjetski poznat dokumentarni fotograf i snimatelj, National Geographic Hrvatska želi osvijestiti javnost o važnosti brige za planet Zemlju i potrebi njegova očuvanja. Izložba će u galeriji Matija ostati do 14. lipnja, nakon toga će se moći pogledati u ispostavama Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ u Skradinu i Drnišu- istaknula je Katia Župan, glasnogovornica NP "Krka".
 
U sklopu izložbe bit će predstavljen i program manifestacije Zvuci Krke – The Sounds of the River, koja će i ove godine biti posvećena prenošenju ekološke poruke kroz glazbu s porukom.
 
-Zvuci Krke već godinama uveseljavaju lokalno stanovništvo, ali i posjetitelje koji se nađu na prekrasnim lokalitetima Nacionalnog parka „Krka“, kao jedan od mnogih i raznovrsnih sadržaja u bogatom Krkinom kulturnom ljetu. Prije svakog koncerta posjetiteljima će biti predstavljena izložba raznih autora s ekološkom tematikom- rekla je Župan.

25. travanj 2024 12:31