StoryEditorOCM
IzložbeŠibenska KNJIŽNICa

Dvije izložbe i jedna "Kopča"

1. lipnja 2017. - 11:49

U galeriji šibenske Knjižnice danas u 18 sati otvorit će se izložba radova srednjoškolaca i mladih na temu ovisnosti. Na izložbi će biti izloženi radovi pristigli na nagradni natječaj "Ukopčaj me!" koji je na temu ovisnosti kod mladih provela Šibenska udruga mladih (Š.U.M.).

Na natječaj je stiglo 18 likovnih i tri literarna rada, a sudjelovali su učenici Gimnazije Antuna Vrančića, Medicinske škole i Centra za odgoj i obrazovanje "Šubićevac" te polaznici kreativne radionice Š.U.M.-a. Uz izložbu će biti predstavljen projekt "Kopča", akcija Š.U.M.-a kojom se mladi potiču na aktivno sudjelovanje u društvenom životu zajednice. Organizatori su Šibenska udruga mladih i Gimnazija Antuna Vrančića Šibenik.

U prizemlju Knjižnice u 18.30 bit će otvorena izložba likovnih uradaka djece iz Dječjeg vrtića "Šibenska maslina“, Šibenik na temu "Naše borše". Borše su oslikala djeca iz dječjih vrtića "Radost“ i "Jutro“. Na izložbi će nastupiti djeca iz dramsko-scenske skupine dječjeg vrtića "Jutro“. Organizator je Dječji vrtić "Šibenska maslina“ Šibenik.

20. travanj 2024 13:16