StoryEditorOCM
Izbori 2021kratak nastup

Željko Kerum u roku dvije minute napustio emisiju Igora Bobića na N1, svašta mu je izgovorio...

Piše PSD
6. svibnja 2021. - 13:29

Željko Kerum je gostovao danas na N1, ali je doslovce to trajalo dvije minute prije nego je napustio emisiju Igora Bobića.

Bobić ga je pitao o aktualnom gradonačelniku Andri Krstulović Opari, koji je siguran da će novi gradonačelnik biti HDZ-ov Vice Mihanović, na što je Kerum rekao da ne želi govoriti o njemu. 

- On me ne interesira, on je napravio štetu Splitu i Splićanima i ako imate nešto konkretnije za pitati na temu izbora, može. Ali što se tiče te osobe, to ne vrijedi spomena- rekao je Kerum.

Bobić ga je pitao i tko ima više šansi u borbi za gradonačelničko mjesto on, Puljak ili Mihanović.

- Zašto pričate sa mnom? Odgovorite mi! Ja sad vas pitam, Igore Bobiću, jel mi možete odgovoriti, vi mene zovete?! Ko će bit gradonačelnik, a mene zovite? Alo, Bobiću - postavili ste pitanje ko će biti gradonačelnik Puljak ili Vice, budite pristojni, mene unaprijed eliminirate, jeste li podmićeni, imate nalog, budite pristojni... Gospodine Bobiću, meni nije smiješno, vi ste smiješni!

Vi ste smiješni ako su vam Trogrlić ili Reljković dali koju kunu. Ajde baj, baj, ćao bao - poručio mu je Kerum, a onda promrsio sebi u bradu: Jado, jadni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:53