StoryEditorOCM
FotođirFOTOĐIR

Od sandala do čizama i od majica kratkih rukava do kožnatih jakni - sve se to ovih posljednjih travanjskih dana nosilo u šibenskom gradskom điru

25. travnja 2019. - 14:36

Od sandala do čizama i od majica kratkih rukava do kožnatih jakni - sve se to ovih posljednjih travanjskih dana nosilo u šibenskom gradskom điru kao potvrda proljetne odjevne individualnosti.

Ipak, čini se da još uvijek nije došlo vrijeme za potpuni zaborav dugih rukava pa su lagana jakna, sako ili tanji džemper upravo idealni za međusezonu. Ako ništa drugo, dobro ih je imati makar nehajno prebačene preko ramena (ili ruke).

Upravo zbog toga stilisti često savjetuju da se ne štedi pri odabiru takve odjeće koja je nosiva u svim godišnjim dobima. Zalažu se za kupovinu kvalitetnih komada koji, uz pomno pridržavanje uputa o održavanju, mogu potrajati godinama. Sugeriraju svevremensku klasiku jer ne podliježe modnim hirovima i lako je uklopiva u sve trendove.

Za one koji nerado izdvajaju veće svote - tu su uvijek sniženja pouzdanih modnih marki, pa je to prilika za pronaći izvrsnu klasičnu jaknu ili sako koji se zimi može nositi ispod kaputa, a i ljeti ih je dobro imati pri ruci.

19. travanj 2024 04:43