StoryEditorOCM
FotođirGotovo je, gotovo

Odzvonilo je teškoj zimskoj garderobi, a šibenske su ulice preplavili zaigrani proljetni komadi

4. travnja 2019. - 15:53

Gotovo je, gotovo! Odzvonilo je teškoj zimskoj garderobi, a šibenske su ulice preplavili zaigrani proljetni komadi pokazujući svu raskoš trendova. Laganiji materijali, spoj elegantnog i ležernog, neutralnih, pastelnih i jarkih nijansi - sve se to moglo vidjeti u našem tradicionalnom điru. Transformirale su se i teksture i boje. Zavladale su lagane jaknice i sakoi bez kojih se proljetna sezona teško može zamisliti, a zamijetili smo i ženstvene haljinice i suknje kojih će s toplijim danima biti sve više.

Ipak, kraljice špice ostale su hlače. Mnoge su se dame, tako, odlučile za dozu udobnosti kakvu pružaju omiljene "jeansice" s elastinom. Najlakše ih je spariti jer su zahvalne u svim kombinacijama, od najobičnije majice s printom do elegantne košulje. Prvi proljetni dani neke su Šibenčanke vratili u klasične hlače s modernim pomakom. Iznimno su trendi one visokog struka i širih nogavica, s blagim zvonastim završetkom.

Bilo da je riječ o jeansu ili laganijemu materijalu, te su hlače apsolutni street style hit, a ništa manje poželjan nije ni model nešto kraćih nogavica. Modni znalci tvrde kako ih pripadnice ljepšeg spola naprosto obožavaju jer u njima izgledaju nekoliko centimetara više i tananije, a optički sužuju struk. Je li tome tako, možete provjeriti u našoj fotogaleriji.

19. travanj 2024 17:11