StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

One znaju što je važno... evo kako su se naše sugrađanke borile s hladnoćom ovih dana

17. siječnja 2019. - 14:14

Modni znalci tvrde da se cijela zimska odjevna kolekcija svodi na deset osnovnih komada koji bi se trebali naći u svakom ženskom ormaru ili ormariću za obuću, a vi po fotografijama iz našega gradskog đira Šibenikom zaključite jesu li se Šibenke uklopile u tu shemu.

Prije svega preporučuju odabir kaputa ili jakne koji će se savršeno uklopiti s obućom, maramama i kapama. Pravo je vrijeme za džemper-haljine koje su lansirale sve modne kuće, a svakodnevno se može nositi i mala crna haljina koja se, smatraju, može obući u dnevnim i večernjim prilikama.

Zimsko je razdoblje zahvalno i za traperice, bilo da su uske, s visokim strukom, na zvono ili vintage, jer su uvijek praktične, svestrane i nosive gdje god da se uputili. Alternativa su im kožne uske hlače koje dizajneri predlažu za kombinaciju s raznim majicama i bluzama. Dostupni u najrazličitijim oblicima, stilovima, bojama i dezenima, dobrodošli su i pleteni džemperi koji se savršeno slažu s trapericama, klasičnim hlačama i suknjama. Pravi hit su i gležnjače, koje mogu začiniti i najdosadniji zimski outfit.

Od dodataka stilisti "tipuju" na marame koje nadograđuju stil, zimske kape prema obliku lica i boji kose te šešire i kožne torbe. Upravo torbe drže baznim komadom za izgradnju vlastitog stila u ovim hladnim danima.

20. travanj 2024 04:52