StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Važno da je toplo i udobno - to je zajednički nazivnik odjevnog izbora naših sugrađanki

3. siječnja 2019. - 15:00

Toplo i udobno, a opet s dozom maštovitosti - to je, rekli bismo, zajednički nazivnik odjevnog izbora naših sugrađanki u ovom izdanju šibenskog gradskog đira. Ako su se odlučile za ležerne, sportske kombinacije, Šibenčanke su u svoj stil ubacile barem jedan detalj koji je "začinio" modno izdanje.

U nekim su slučajevima to bili topli šalovi, marame zanimljiva dizajna, kape, torbice ili rukavice, a u nekima sve odjednom. Bilo je važno utopliti se.

Elegantnije verzije podrazumijevale su igru bojama i različitim materijalima, interesantne dezene čarapa, trendi bundice i krojeve.

Kao osobito uspješan, ovaj put proglašavamo modni izbor naše mlade sugrađanke koja je smeđu kratku bundicu sparila s vječnim klasikom - izblijeđenim trapericama te odabrala odlične gležnjače, minijaturnu pojas-torbicu i rukavice kamel boje. I kapa je bila pun pogodak.

Svidio nam se i crveno-crni spoj dugog toplog džempera, beretke i oversize kožne jakne s raskošnim bijelim krznenim ovratnikom, kao i monokromatski izbor dame u prekrasnoj crnoj bundi, polučizmicama s lakiranim detaljima i prikladnoj šubari.

19. travanj 2024 04:29