StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Zima, zima, e pa šta je... Izvukle su naše sugrađanke iz ormara "teško naoružanje" i prkose hladnoći

20. prosinca 2018. - 20:04

Tek što smo u našoj stalnoj rubrici na zadnjoj stranici "Šibenskog lista" konstatirali kako Šibenčanke "goloruke i gologlave" prkose prosincu i niskim temperaturama, kad su se ovih dana u našem tradicionalnom dnevnom điru gradskim ulicama pojavili i "zimski rekviziti".

Izvukle su naše sugrađanke "teško naoružanje" – obukle se u tople jakne, bunde i kapute, a buru su mnoge dodatno "amortizirale" kapama, šalovima, maramama i rukavicama.

Naravno, vodilo se računa i o stilu i o bojama. Ili je taj odjevni dodatak bio u nijansu pogođen s ostatkom garderobe, poput sivih kapa i marama, ili je razbijao odjevnu monotoniju, kao u slučaju dame sa šalom u kremastim tonovima s crvenim prugicama.

Budući da prognostičari najavljuju još niže temperature, spektar zimskih dodataka u sljedećim će fotogalerijama sigurno biti bogatiji. No, to ne znači da se na fotografijama i tada neće vidjeti dame koje čak i po najvećoj hladnoći ne odustaju od haljina i sukanja, makar i ispod kaputa. Neke od njih će tvrditi da su debele čarape u zimskim čizmama ugodnije i toplije od hlača.

Jeste li se i vi pripremili za temperaturni minus i imate li koju odjevnu "formulu" protiv bure?! Rado ćemo razmotriti vaš fotoprijedlog iz gradskog đira i objaviti ga u rubrici. Adresa elektroničke pošte dobro je znana: redakcija@sibenski-list.hr.

19. travanj 2024 21:38