StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Došli dani sneni i hladni: Pogledajte kako su Šibenke pronašle rješenje za dobro se utopliti

13. prosinca 2018. - 13:00

Kad šibensko prosinačko jutro osvane burno, makar "službena" temperatura zraka znatno odskakala od nule, prva je pomisao kako se dobro utopliti.

Mnoge pripadnice nježnijeg spola pribjeći će slojevitoj garderobi, unatoč tomu što ona znači i stalnu dvojbu obući ispod džempera bodi, majicu dugih rukava ili košulju, debele čarape ili obične dokoljenice ispod traperica, staviti oko vrata šal ili debelu maramu. I naravno, kako sve to finiširati, koju jaknu ili kaput izabrati, a da konačni rezulat zadovolji osobne estetske kriterije.

Kao što se dade primijetiti s fotografija iz našeg uobičajenog đira gradskim ulicama, Šibenčanke su se odlučile za nekoliko osnovnih zimskih komada koje su za ovu zimu preporučili i modni znalci.

Dozu elegancije osigurale su bezvremenskim klasičnim kaputima neutralnih boja, a posebno su sada popularni oni u bež tonovima, od svjetlijih do zagasitijih.

Tople proštepane jakne dužeg ili kraćeg kroja također su se mogle često vidjeti, kao i bunde od pravog ili (i u ovoj sezoni supertrendi) lažnog krzna.

Da još nije pravo zahladilo, zaključuje se po izostanku zimskih dodataka - kapa, rukavica, debelih šalova. No, i oni će "nadoći" za koji dan, a mi ćemo ih, kao i obično, registrirati u našoj fotogaleriji.

19. travanj 2024 04:07