StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Na kraju je najljepše

21. rujna 2018. - 12:44

Nema pripadnice ljepšeg spola koja tek na kraju (odlazeće) sezone ne konstatira kako je kompletirala garderobu po svom guštu.

Taman je, na primjer, pronađena prekrasna košulja koja odlično paše na neke hlače što su s etiketom stajale na vješalici, suknja se bojom i materijalom čudesno spojila s markiranom bluzicom koja se baš našla na akciji, konačno se "skuckala financijska konstrukcija" za željene sandale i pokupljena je zadnja torba iz izloga koja na njih fantastično odgovara (a i ona je, kakvog li zadovoljstva!) bila na "debelom" sniženju... I sad bi sve to odjevno i "obuvno" bogatstvo valjalo pospremiti u vakuum-vreće, kutije ili u "čekačke" police ormara i krenuti od nule u novu sezonu...

No, na sreću, produžili su se vrući dani, pa su, stoga i Šibenčanke odlučile iskoristiti odjevni arsenal pomno prikupljan posljednjih mjeseci. Gradski je đir bljesnuo maštovitim kombinacijama i stilovima, a svu tu ljepotu pomno smo registrirali fotoaparatom.

Bilo bi zaista besmisleno izdvajati i opisivati pojedine sretne spojeve, pa vam stoga prepuštamo da se sami inspirirate pojedinima i možda izvučete neki zaboravljeni komad odjeće i prošetate ga prije kišne sezone. Ako ništa, uživajte u našoj fotogaleriji!

20. travanj 2024 04:42