StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenkama nije vruće

2. kolovoza 2018. - 19:43

Dobro krojena haljina upravo je idealna za prave ljetne temperature koje smo konačno dočekali. Dokazuju to i fotografije iz našeg tradicionalnog ljetnog đira šibenskim gradskim ulicama. Ako ne svaka, a ono bar svaka druga Šibenčanka izabrala je najženstveniji odjevni predmet za jutarnji izlazak na kavu, ležernu šetnju ili odlazak na posao. Odlične su, zamijetili su i kombinacije sa suknjama. Za ovo ljeto dizajneri su se, općenito, potrudili predstaviti bogati izbor modela u kojima će se svaka pripadnica ljepšeg spola osjećati ugodno i ženstveno.

Razvidno je da baš i nema glavnih aduta, kada je o haljinama riječ, pa ni modela koji bi se posebno izdvojili. Nose se i duge i kratke, uske i lepršave, a izbor ovisi o mašti, inspiraciji i stilu odijevanja. Ovog ljeta popularni su strukirani retro modeli inspirani modom 50-ih godina, one u kombinaciji različitih tkanina. Moderne su i haljine asimetričnog kroja od finih laganih materijala poput svile i šifona, a ističu se i plisirani modeli koji također imaju retro notu. Jednostavni, blago strukirani modeli, bez rukava i ravnog kroja idealan su izbor i za poslovno okruženje i za gradski đir.

Nezaobilazne su i duge haljine koje prate liniju tijela, jednobojne ili cvjetnog, odnosno prugastog dezena. I ove sezone naglasak je na bojama i dezenima, živim tonovima, cvijeću, geometrijskim printevima... Stoga ovaj put nećemo posebno izdvajati odjevnu kombinaciju koja nam se posebno sviđa. To ćemo prepustiti vama. Razgledajte našu fotogaleriju i uživajte!

25. travanj 2024 18:23