StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Lipe i bez make-upa

15. srpnja 2018. - 14:39

Konačno! Konačno ću odmoriti kožu i zaboraviti rumbanje po ormaru! Tako mi svako ljeto nakon prve banjade na Jadriji znade reći prijateljica. I stvarno, od tada sve do prvih jesenskih kiša izbjegava šminku, a pred izlazak nema problema oko "monture". Nedavno mi je priznala da njezino ljeto, u tom smislu, traje i po šest mjeseci jer se modna scena okrenula prirodnosti, kao i kozmetička industrija. U pravu je.

Dokaz da je to istina ne treba tražiti po specijaliziranim portalima i časopisima. Dovoljno je prošetati se gradom. Fotogalerija iz šibenskog đira govori u prilog činjenici da je ljeto naše sugrađanke vratilo prirodnoj ljepoti i odjevnoj jednostavnosti. Dame su se odlučile za haljinice svih mogućih krojeva i uzoraka, kombinacije kratkih ili dugih hlača s upečatljivim dezenom i pamučnih majica.

Na nogama prevladavaju sandale ravnih potplata i natikače koje su, kao što smo već spominjali, pravi modni hit. Znade se u nekom elegantnijem izdanju vidjeti i poneka puna peta, pa i sandala visoke potpetice.

Ipak, unatoč svoj toj šarolikosti i raznovrsnosti odjevnih odabira, ono što je zajedničko svim našim šetačicama je prirodan izgled. Nema teškog make-upa: dapače, najčešće ga uopće nema, no to ni jednu od naših sugrađanki ne čini manje zanimljivima. Prirodnost im, nedvojbeno, odlično stoji.

26. travanj 2024 12:01