StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenke se ne drže kalupa

21. lipnja 2018. - 14:30

Nije lako, odnosno gotovo je nemoguće pronaći neki detalj koji je zajednički svim damama sa šibenske špice. U gradskom điru povezuje ih tek ljetna odjevna lepršavost i ležernost, za koju god kombinaciju se odlučile. Stvar je, kazat će mnogi, u osjećaju. Neke se naše sugrađanke ljetnih mjeseci odlično osjećaju u haljinama i ne odvajaju se od njih do jeseni.

Druge, pak, ostaju vjerne jeansu ili, općenito, hlačama. Među brojnim krojevima i modelima koje dizajneri preporučuju upravo za najljepše godišnje doba, pronašle su one koje im najviše odgovaraju. U tom slučaju dovoljno je, vele, mijenjati majice, košulje ili bluzice i spretno ih sparivati s obućom i dodacima. Ipak, najmnogobrojnije su pripadnice ljepšeg spola kojima modni izričaj nije strogo "ukalupljen". Jednog će dana rado prošetati u lepršavoj suknji, topu i natikačama, drugi dan će "uskočiti" u haljinu i sandale, treći dan u kratke hlače i majicu s printom...

- Jedanput godišnje obučem haljinu i baš tog dana ste me, kakve li slučajnosti, fotografirali u gradskom điru!. Prijateljice su se toliko iznenadile da su me pitale jesam li možda bila u dosluhu s vama iz "Šibenskog lista" - povjerila nam se u šali čitateljica koju je prošli broj snimila naša kamera u šetnji gradom.

Ovim putem poručujemo njezinim prijateljicama da nije bilo prethodnog dogovora ni sa jednom šetačicom. Jednostavno se našla u pravo vrijeme, na pravom mjestu i u odličnom izdanju, kao i sve druge naše sugrađanke. No, želite li se i vi naći na zadnjoj stranici vašeg i našeg omiljenog tjednog priloga u odjevnom izdanju po vlastitom izboru, ne trebate čekati da vas zapazimo. Dovoljno je poslati nam vašu fotografiju na e-mail: redakcija@sibenski-list.hr i želja će vam biti uslišana.

17. travanj 2024 20:44