StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Košulje i majice - ulične 'kraljice'

4. svibnja 2018. - 11:02

Drugu polovicu travnja i početak svibnja obilježila je temperatura zraka primjerena srpanjskim vrijednostima, pa su se i Šibenčanke odjevno prilagodile iznenadnoj vrućini. Proljeća, kao prijelaznog razdoblja, ove godine zapravo i nije bilo. Dame iz našeg tradicionalnog gradskog đira praktički su iz čizama "uskočile" u sandale. No ovaj put ćemo obuću staviti u drugi plan.

Umjesto nje usredotočit ćemo se na najprisutnije odjevne predmete, ujedno i najzahvalniji za ove dane: lagane majice i košulje. Ne kaže se uzalud da bi svaka žena u ormaru trebala imati nekoliko pamučnih majica i isto toliko košulja ili bluzica jer ih može odjenuti gotovo na sve, od suknji do klasičnih hlača i traperica.

Kao što se dade zamijetiti s fotografija, Šibenčanke su u trendu i što se tiče materijala i uzoraka. Uglavnom su izabrale lagane pamučne košulje u vječnom bijelom i crnom tonu ili majice bez kojih su topliji dani nezamislivi. Pogotovo ako su od prirodnog materijala - pokazale su se sjajnim izborom za svakodnevno izdanje. S rukavima ili bez njih, uočljivih ili diskretnijih printeva, na prugice, resice ili zanimljivog kroja, košulje i majice ovih su dana "kraljice" šibenskih ulica.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti kako su ih i na što sparile naše sugrađanke. Imate li i vi košulju ili majicu koja vam je među top 5 najdražih odjevnih predmeta? Gotovo smo sigurni da imate. Ako, uz to, imate i fotografiju u njoj iz gradskog đira, zašto je ne bi poslali na naš e-mail: redakcija@sibenski-list.hr?! Tako ćete se sasvim sigurno naći u vašoj omiljenoj rubrici "Šibenskog lista".

26. travanj 2024 03:55