StoryEditorOCM
FotođirU njima nemir...

I naš gradski modni foto đir sugerira da sve miriše na proljeće

8. ožujka 2018. - 18:52

Kada nakon tjedna obilježenog snijegom, niskim temperaturama i svekolikim nevoljama koje se podrazumijevaju u podneblju nenaviklom na minuse i poledicu, svane dan bez padalina, a temperatura se popne na ugodnih 12-13 "celzijevaca" - đir šibenskim gradskim ulicama se podrazumijeva. A podrazumijevaju se i takve odjevne kombinacije.

Iako se dame, zatopljenju unatoč, nisu odrekle zimske garderobe, kaputa i debljih jakni, one se, uglavnom nose raskopčane. U svakom slučaju, mnogo ležernije nego do prije tjedan-dva. Gotovo potpuno su nestali "teški rekviziti" poput šalova, kapa i rukavica. Umjesto njih, nemali broj Šibenki "razbio" je zimski outfit torbicama živih boja, štosnim krojevima, interesantnim maramama...

Ima i onih koje su pobornice elegantnih i uvijek atraktivnih ravnih linija. Za ovu priliku izdvojili smo nekoliko zgodnih kombinacija koje su nam "ukrale" pogled. Jedna od njih je ženstveni spoj duge plave haljine, kremastog kaputa iste dužine i lijepih gležnjača srednje visine potpetica koje je spretno sparila mlada plavokosa Šibenka. Njezina pratiteljica opredijelila se za sportsku odjevnu varijantu koju je umješno podigla velikom maramom nehajno prebačenom preko ramena i spoj finiširala robusnim ravnim gležnjačama i velikom torbom.

Odličnu mladenačku kombinaciju za dnevni đir koja uključuje popularne traperice iznošenog izgleda s velikim rupama, bukle džemper-jaknicu i crnu predimenzioniranu torbu, preporučujemo po uzoru na šetačicu, a sve pohvale i mladoj dami u kremastoj bundici, crnim hlačama sa zakovicama, maslinastom kratkom džemperiću sa perlicama i preslatkoj crveno-bijeloj "Kit-kat" torbici.

Mogli bismo još nabrajati lijepe i zanimljive kombinacije, ali ćemo se zaustaviti. Naš je foto-izbor prilično šarolik, pa sami izaberite svoje odjevne favorite, a za slučaj da imate kakav foto-prijedlog – pošaljite nam ga na e-mail redakcija@sibenski-list.hr

16. travanj 2024 20:08