StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Maštovite Šibenke vani ne izlaze bez pomno odabrane garderobe

15. veljače 2018. - 14:47

Gradska se špica za sunčanih dana, osobito vikendom, tradicionalno "seli" na rivu. Stoga smo i ovaj put imali priliku uživati u pogledu na modne kombinacije naših sugrađanki u širokom rasponu od sportskih do elegantnih. Najčešće se odlučujemo za izdvajanje maštovitijih stilova, pa ovaj put pohvale upućujemo dami koja je dužu jaknu etnouzorka obrubljenu modernim resicama sparila s dvostrukim remenom boje konjaka, sivim trapericama uvučenim u gležnjače i svijetlom torbicom.

Komplimenti na zgodnom sportskom odabiru i dvjema prijateljicama, jednoj u blijedozelenoj jakni sa raskošnim sivkastim krznenim dodatcima, zvoncaricama i patikama, a drugoj u prugastoj smeđe-crnoj jakni od umjetnog krzna, sivim hlačama "na fjok" i trendi gležnjačama. Zamijetili smo i elegantnu damu u kremastoj simbiozi mantila i suknje koje je uspješno povezala prekrasnom smeđe-bijelom torbicom. Pet plus i za mladu mamu u višeslojnom spoju kraće metalik jakne, dužeg đemperića i bijele majice s printom koje je sparila s izblijeđenim trapericama i ružičastim cipelama pune pete.

Generalno se može zaključiti da Šibenčanke u đir ne odlaze bez pomnog odabira garderobe. Ako biste se i vi rado pojavile na našoj zadnjoj stranici, a do sada niste uspjeli "naletjeti" na naše fotoreportere - ništa zato. Uvijek nam možete poslati fotografiju na našu e-mail adresu: redakcija@sibenski-list.hr Čekamo je!

23. travanj 2024 20:33