StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Ne manjka maštovitosti

8. prosinca 2017. - 11:48

Nije umijeće prilagoditi se modnim trendovima kupnjom najnovijih komada odjeće koje za sezonu predlažu dizajneri. Umijeće je, tvrde modni znalci, pronaći vlastiti stil i modu prilagoditi sebi i svom ukusu. Da je Šibenčankama to oduvijek polazilo za rukom, dokaz je i naša fotogalerija iz gradskog đira. Naše su sugrađanke pokazale kako se i zimi, kad zapuše bura i temperaturu spusti blizu nule, može izgledati lijepo, elegantno i usklađeno s modnim diktatima.

Na šibenskim ulicama nije bilo jednoobraznosti. Kratki kaputi bili su izbor mnogih prolaznica jer lijepo izgledaju u kombinaciji s hlačama, dugim suknjama, haljinama i visokim čizmama, a također su prikladne za poklonice slojevitog oblačenja.

Podjednako su se nosile parke s krznenim detaljima, koliko i udobne i praktične jakne sportskog, casual stila, avijatičarski modeli postavljeni toplim krznom kao i kaputi čistog, klasičnog kroja ili sa zanimljivim kragnama. Mnoge su dame ostale vjerne tamnijim, često crnim tonovima koji se najlakše sparuju s ostatkom garderobe, ali bilo je i kombinacija koje su življim bojama razbijali tmurno prosinačko ozračje. Ista su ulogu odigrali i maštoviti detalji poput mrežastih čarapa, kockastih marama, širokih šalova plise stila, robusnih torbi sa zakovicama ili kapa.

Imate li i vi kakav modni fotoprijedlog za ove zimske dane ili slojevitu kombinaciju koju preporučujete za gradski đir? Imate?! Fotografiju pošaljite na e-mail: redakcija@sibenski-list. hr
Rado ćemo je objaviti!

19. travanj 2024 05:13