StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Crno, sivo, poderano...

21. listopada 2017. - 12:16

U sportskom ili stilu sportske elegancije ne može se pogriješiti ovih jesenskih dana. Dokazale su to šibenske dame u gradskom điru birajući vječni jeans, tenisice, niske, komotne cipele ili gležnjače. Mnoge su, primjećujete, odabrale crne i bijele, odnosno sive tonove jer se najlakše kombiniraju sa življim bojama. Siva je zahvalna i za raznorazne printeve, dok su kratke crne jakne bile i ostale bezvremenska formula, kako za dnevne izlaske, tako i posebne prilike ili večernja događanja.

Nakon vrućih ljetnih mjeseci, poderane traperice ili one iznošena izgleda, sa zakrpama i raznim dodacima ostale su ultimativni odjevni predmet i za jesenske izlaske, a popularne su ne samo među mlađarijom, nego i zrelijim damama. Što se tiče torbica kao modnih dodataka - znatno su se smanjile. U trendu su male torbice ili one srednje veličine s ručkama. Mlađe generacije, vidljivo je na fotografijama, vole torbice srednje veličine koje se mogu nositi preko ramena ili poprijeko i odlične su za šetnje po gradu. Dovoljno su velike da u njih stane novčanik, mobitel, šminka i još pokoja potrepština. Što se boja torbica tiče, Šibenčanke su se uglavnom opredijelile za klasičnu crnu. Primijetili smo i jednu ciklama boje koja se super uparila s tenisicama iste nijanse.

Što vi kažete na jesenski modni izričaj naših sugrađanki i imate li u vidu neku hrabriju kombinaciju koju biste podijelili s nama? E-mail: redakcija@sibenski-list.hr otvoren je za vaše fotografije.
 

19. travanj 2024 22:19