Na rivi 50 harley-davidsona Grmjelo je danas u Šibeniku i prije neverina, a nastavilo se u Skradinu i na slapovima Krke (FOTO)

Na rivi 50 harley-davidsona

Šibenik je bio jednom od postaja na trodnevnom proputovanju i druženju ove grupe domaćih i stranih bajkera u Šibensko-kninskoj županiji. Organizacije "Dana harleya" koji se narednog vikenda nastavljaju u Zagrebu, gdje je u klubu 300-tinjak članova poduhvatila se Udruga vlasnika harley-davidsona "Dalmacija" iz Splita, a motoristi su došli iz Dalmacije, Zagreba i Međimurja s gostima iz BiH i Slovenije.

Pošli su iz Vodica, gdje su bili smješteni, a nakon zadržavanja u Šibenika nastavili su grmjeti prvo u Skradin, potom i na Slapove Krke. Svi su oni također članovi svjetskog HOG kluba, što je skraćenica od Harley owners group. Iliti, po naški, to je ekskluzivno društvo vlasnika prestižnog motorkotača koji je već odavno ušao u legendu kao iznimno kvalitetan i udoban stroj, praktički vječna cestovna krstarica koja je najprije Amerikancima zamijenila konje u avanturističkim putovanjima pejzažima iz westerna.

Naslovnica Fotogalerija

Najčitanije