StoryEditorOCM
FotogalerijaBlagdan sv. Mihovila

Donosimo atmosferu s procesije i mise povodom Dana grada Šibenika

30. rujna 2017. - 12:56

-Danas se sotona kamuflirao u mnogim i to najutjecajnijim medijima koji su više protuhrvatski nego hrvatski. Sotonska moć su optužbe i sijanje zla u srca ljudi i upravo tako postupaju mediji u Hrvatskoj, neprestanim podmetanjem dezinformacija, odbijajući širiti istinu o povijesti, niti dopuštaju da se pročisti sadašnjost, istakao je na početku današnje propovijedi pred katedralom sv. Jakova Vlado Košić, biskup sisački.

Košić je nakon procesije šibenskim ulicama i obalom predvodio središnju misu na otvorenom u povodu blagdana sv. Mihovila i Dana grada. Svečano urešen trg pred šibenskom prvostolnicom bio je ispunjen Šibenčanima, uzvanicima iz redova javnih političkih i crkvenih osoba, predstavnicima branitelja i brojnim turistima koji su sa zanimanjem pratili obred na najljepšem gradskom trgu.

-Duhovnoj vlasti Isusove crkve nitko se ne može oduprijeti i ona nikada neće proći. Premda se mnoge sile bore protiv Krista, ipak on na kraju pobjeđuje Sotonu nebeskom vojskom sv. Mihovila, poručio je msgr. Vlado Košić.
 

18. travanj 2024 20:08