GRADSKI ĐIR Nije sve crno-sivo: zimsku "garderobnu monotoniju" Šibenke su odlučile razbiti živim bojama

GRADSKI ĐIR

Zimsku "garderobnu monotoniju" razbile su boje na šibenskim ulicama. Uz standardne tamne tonove koji su, doduše, najprikladniji za elegantne kombinacije, a i za sportski stil, mnoge su se Šibenčanke ovih dana odlučile odjevni izričaj oplemeniti i razveseliti živim bojama i uočljivim detaljima.

To, naravno, ne znači da su dame u crno-sivim il, općenito, tamnijim i decentnijim kaputima, jaknama ili bundama bile manje (modno) zanimljive.

Svidjela nam se, tako, kombinacija duge maslinastozelene oversize jakne sa lepršavom haljinicom sitnog cvjetnog uzorka i klasičnih čizmi camel boje od brušene kože.

Svakako je zanimljiv i odabir dame u sako-kaputu karo uzorka visokih bočnih izreza koji je sparila s uskim jeans hlačama, trendi gležnjačama stabilne potpetice s metalnim detaljima, pojas-torbicom i lepršavom maramom narančastog obruba.

Pun pogodak bio je i mladenački miks prljavoružičaste bundice od umjetnog krzna s prugastom tunika-haljinom i print sličicom te prikladnih gležnjača i ponpon-frizure.

Ultraelegantna je, pak, bila dama u jakni raskošnog krznenog ovratnika koju je znalački kombinirala s jednostavnim klasičnim hlačama i majicom, a stil podigla maramom i lakiranim platforma-cipelama.

Naslovnica Fotođir
HtmlNoArticles