GRADSKI ĐIR Ljetno šarenilo

GRADSKI ĐIR

Što god da ste ovih ljetnih dana odjenuli za điradu gradom, niste mogli pogriješiti jer moda zaista nema strogih granica. Osobnost i kreativnost dolazi do punog izražaja, a to možete zamijetiti i u našoj fotogaleriji koja pršti ljetnim kombinacijama, klasičnim i modernim, jednostavnim i efektnim, sportskim i ležernim. U tom spektru ljetnih izdanja, teško je uopće izdvojiti neka koja nam se čine naročito maštovitima.

Ipak, u red maštovitih sigurno bismo uvrstili našu sugrađanku koja je svom outfitu prilagodila i frizuru. Mlada dama sparila je kombinezon-suknju od svijetlog jeansa s klasičnom bijelom majicom i sportski odabir zaokružila svijetloružičastim tenisicama, crnom ruksak-torbicom i srcolikim sunčanim naočalama. Svidio nam se i spoj laganog oker-bijelog prugastog kombinezona s "običnom" bijelom majicom kratkih rukava te ultramodernih sandala pune pete usklađenih s velikom okruglom slamnatom torbom.

Čistu peticu, po našoj skromnoj ocjeni, zaslužuje i mlada Šibenčanka koja se rukovodila pravilom "manje je više". Jednostavnu svijetloplavu košulju s ruskom kragnom sparila je s kratkim bijelim hlačama, obula lagane sandale ravnih potplata i zaštitila se od sunca prikladnim slamnatim šeširićem. Umjesto šešira, četvrta naša favoritkinja iz fotogalerije odlučila se za maramu iste narančaste boje kakve su joj i sandale. Kratki kombinezon zanimljivog uzorka hrabro je spojila s laganim ljetnim ogrtačem i ruksakom boho stila. Kraj "oka" naše kamere nije mogla proći nezamijećeno.

U slučaju da i vi u svojoj fotogaleriji iz grada imate kakvu modnu kombinaciju koju smatrate zanimljivom, samo hrabro! Podijelite je s nama. Dovoljno je poslati je na našu elektroničku adresu [email protected] Objava slijedi već u idućem broju "Šibenskog lista".

Naslovnica Fotođir

Najčitanije