Fotođir Modni gradski đir: Crno-bijeli svijet na šibenskim kalama

Fotođir

Bijeli odjevni komadi su osjetljivi, ali zato vrlo šik i elegantni. Zbog svoje neutralnosti daju se prilagoditi svakom stilu, od sportskog do klasičnog, a podatni su u raznim prigodama. Može ih se, tako, iskoristiti za noćne izlaske, a koliko su efektni u dnevnom điru, pokazuje fotografija mlade Šibenčanke u dnevnom gradskom điru sa svojim psićem. Bijeli kaputić i košulju sparila je s trendi jeans hlačama, a i odabir obuće kao da je preslikala s modnih pista za ovu sezonu. Bijele čizmice u visini članka s blok-petom, kao i monokromatski stil, preporučili su i pariški modni znalci.

Ipak, naša fotogalerija svjedoči da se većina dama odlučila za ziherašku crnu, koja je manje delikatna za održavanje, a dade se maštovito kombinirati s osnovnim, casual ili poslovnim komadima. Zanimljivo i ženstveno djelovao je, primjerice, spoj crne proštepane kratke sportske jakne s prozračnom haljinicom cvjetnog motiva i gležnjačama ukrašenim zakovicama. Pravi modni praznik za oči bila je i šinjorina koja je crnu bundicu "razbila" dugim bijelim džemperom, bogatim sivkastim šalom i crvenom torbicom.

Pohvale i dvjema damama u različitim, ali jednako atraktivnim modnim izdanjima, jednoj u dugoj, metalik sivoj balon jaknici s robusnim špricanim šalom i crnim tajicama od ekokože, a drugoj u dugoj bundi koju je sparila s ležernom sportskom torbom i obućom ravnog potplata. Uspješna je u odjevnom odabiru bila i mlada mama u plise suknji i bijelim tenisicama, a ne sumnjamo da ćete se inspirirati i drugim modnim prijedlozima iz našeg foto-đira.

Za slučaj da i vi imate kakvu odjevnu kombinaciju prikladnu za našu zadnju stranicu, pošaljite nam svoju fotografiju na e-mail adresu: [email protected] hr

Naslovnica Fotođir

Najčitanije