StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Kišni uvod u studeni

1. studenog 2018. - 11:13

Ni kiša, ni crveni meteoalarmi, ni orkanski naleti juga pred kojim je kišobrane bilo pametnije pospremiti na sigurno, nisu nas ovih dana spriječili u našem tradicionalnom điru šibenskim ulicama. Iz razumljivih razloga, međutim, malo je kome bilo do điravanja. Uglavnom se žurnim korakom hitalo na odredište, a u toj je žurbi najpraktičnije i najudobnije bilo "sportivo" se odjenuti.

Zato ćete kod većine prolaznica koje smo uspjeli fotografirati na nogama uočiti ravne gležnjače ili tenisice, a od odjeće najčešći izbor bile su traperice ili tajice, prikladna majica i jakna.

Dominirale su male crne od umjetne kože, a neke su se dame odlučile i za balonere. Među njima je bila i naša sugrađanka kojoj su jugo i kiša bili tek inspiracija za modni okršaj sa sumornim danom. Prekrasan srebrnasti baloner kombinirala je s čizmicama do gležnja, visoke potpetice u istoj boji, a uske crne traperice s jednostavnom majicom i malom okruglom crnom torbicom sa zakovicama. Mačkaste sunčane naočale samo su upotpunile izričaj. Bravo!

Za slučaj da i sami imate kakav modni prijedlog za jesenski đir Šibenikom, pošaljite nam svoju fotografiju. S guštom ćemo je objaviti. Naša e-mail adresa je svima znana: redakcija@sibenski-list.hr Čekamo!

20. travanj 2024 12:32