StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

U modi su gležnjače

3. studenog 2017. - 10:39

Stvarno je ova jesen bila blagonaklona poklonicima gradske đirade, pa su i ovaj put na našim fotografijama izostali kišobrani, gumene čizmice i kabanice. Moglo se kroz prošli tjedan, a i početkom ovoga, mirne duše prošetati u laganim sakoićima i tankim, mlađariji omiljenim jeans i rokerskim jaknama, od kojih su neke, za promjenu, bile živih boja.

Temperature su to, osobito sredinom dana, dopuštale, pa se guštalo u svim mogućim outfit kombinacijama. Bilo je u gradskom điru dama koje su se odlučile svoj street look oplemeniti crvenim i kaputićima u boji breskve, ali i onih što su ostale vjerne bijeloj, bež ili plavoj boji. Nisu ostale neprimijećene ni moderne gležnjače s kojima svaka kombinacija izgleda zanimljivo. Dizajneri high street brendova za ovu sezonu preporučuju baš njih, a u najmodernije ove jeseni i zime ubrajaju modele s neobičnom potpeticom.

Može biti metalna ili prozirna, u obliku geometrijskog lika, svjetlijeg dizajna, sa ili bez vezenog detalja, "posuta" perlicama ili kamenjem. Bitno je, slažu se, da djeluje minimalistički jer se u tom slučaju odlično sparuje s klasičnim odjevnim komadima i jednostavnim jeans hlačama. Bijele gležnjače su, navodno, na vrhuncu popularnosti, pa uopće ne dvojimo da ćemo i njih uskoro fotografirati u našem điru.

Imate li i vi kakve gležnjače koje upotpunjuju trendi look u šetnji šibenskim ulicama? Ako ste voljni svoj modni prijedlog podijeliti s nama, rado ćemo vam udovoljiti. Dovoljno je fotografiju iz đira poslati na naš e-mail redakcija@sibenski-list.hr i stvar je – gotova. Do idućeg điravanja i fotografiranja, budite pozdravljeni.

24. travanj 2024 06:42