StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Vrijeme se igra s nama, pa Šibenčanima nije lako izabrati što uzeti iz ormara kad izlaze vani: Iz kratkih rukava u džempere i natrag

9. svibnja 2019. - 14:27

Lani smo u ovo vrijeme svi bili u kratkim rukavima i bosih nogu, no ovo nam je proljeće pobrkalo planove. Svi koji su još koncem travnja, zavarani toplim danima, iz ormara povadili i u posebna spremišta "izvan ruke" sklonili zimsku garderobu, požalili su svoju brzopletost.

Kiša u kombinaciji s vjetrom spustila je temperaturu za desetak stupnjeva i primorala ih da pootvaraju vakuum-vreće i opet potraže jakne i džempere. Tako se ovih dana u šibenskom gradskom điru moglo vidjeti razne odjevne spojeve u kojima su dominirale jakne, traperice i tenisice, a sigurno je tek jedno – u kratkim rukavima i, općenito, ljetnom izdanju bili su isključivo turisti koji hladnoću kao da nisu ni osjetili.

Za jedno od najprikladnijih proljetnih kombinacija opredijelila se, rekli bismo, mlada dama u dugom sakou i hlačama boje breskve s uzdužnim prugicama, koje je sparila s bijelom majicom i trendi tenisicama te prikladnom torbom. Čak su i sunčane naočale bile u istom tonu. No, i vi ćete vjerojatno pronaći vaše odjevne favorit(e)kinje u našoj fotogaleriji.

16. travanj 2024 18:47