StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Naše sugrađanke svojim modnim izričajem dokazale su kako je proljeće pred vratima

7. ožujka 2019. - 13:29

Razdoblje međusezone, i to upravo prijelazni mjesec iz zime u proljeće, mnoge pripadnice ljepšeg spola smatraju najljepšim modnim poligonom. Dovoljno je toplo za prošetavanje laganije odjeće, a ipak se još uvijek u dnevno ili večernje izdanje mogu uvrstiti atraktivni zimski komadi.

Trendseterice, dakle, imaju na raspolaganju dvostruki modni "arsenal" koji, pogotovo za one vješte kombiniranju, rezultira izvanserijskim izdanjima kakva smo i mi uočili u našem tradicionalnom gradskom điru šibenskim ulicama. Kao primjer skladnoga proljetno-zimskog spoja izdvajamo modni odabir dame koja je hlače i lagani pulover različitih nijansi boje ciklame spretno sparila sa sivim špricanim kaputićem klasičnog kroja i zanimljive kragne.

Izvrsno su se u "gradnji" zgodnog dnevnog looka snašle i dvije Šibenčanke koje su osvježile gradsku špicu različitim, ali jednako zanimljivim stilom. Jedna se tako odlučila za lakirane tajice i laganu majicu s natpisom, u kombinaciji s dugim krznenim prslukom, lijepom zelenom torbicom i patikama, dok je druga odabrala klasičniju varijantu s pepita kaputićem, crnom haljinom i dodacima u bordo boji - gležnjačama visoke potpetice i prikladnom torbicom.

19. travanj 2024 08:22