StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Nije sve crno-sivo: zimsku "garderobnu monotoniju" Šibenke su odlučile razbiti živim bojama

28. veljače 2019. - 12:55

Zimsku "garderobnu monotoniju" razbile su boje na šibenskim ulicama. Uz standardne tamne tonove koji su, doduše, najprikladniji za elegantne kombinacije, a i za sportski stil, mnoge su se Šibenčanke ovih dana odlučile odjevni izričaj oplemeniti i razveseliti živim bojama i uočljivim detaljima.

To, naravno, ne znači da su dame u crno-sivim il, općenito, tamnijim i decentnijim kaputima, jaknama ili bundama bile manje (modno) zanimljive.

Svidjela nam se, tako, kombinacija duge maslinastozelene oversize jakne sa lepršavom haljinicom sitnog cvjetnog uzorka i klasičnih čizmi camel boje od brušene kože.

Svakako je zanimljiv i odabir dame u sako-kaputu karo uzorka visokih bočnih izreza koji je sparila s uskim jeans hlačama, trendi gležnjačama stabilne potpetice s metalnim detaljima, pojas-torbicom i lepršavom maramom narančastog obruba.

Pun pogodak bio je i mladenački miks prljavoružičaste bundice od umjetnog krzna s prugastom tunika-haljinom i print sličicom te prikladnih gležnjača i ponpon-frizure.

Ultraelegantna je, pak, bila dama u jakni raskošnog krznenog ovratnika koju je znalački kombinirala s jednostavnim klasičnim hlačama i majicom, a stil podigla maramom i lakiranim platforma-cipelama.

18. travanj 2024 23:35