StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Naše sugrađanke ozbiljno su shvatile upozorenja meteorologa: vrime je od dugih jakni

1. veljače 2019. - 11:24

Kvalitetne, tople jakne sa kapuljačama ili bez njih, ultimativni su trend ovih dana. Hladno je i kišovito, pa se tako valja i odjenuti. Šibenčanke koje smo susreli u našem uobičajenom gradskom điru ozbiljno su shvatile upozorenja meteorologa. Većina ih se za izlazak u grad ili na posao odlučila za proštepane duge jakne otporne na udare vjetra i moguću kišu.

Jesu li pri tom uspjele zadovoljiti i estetske kriterije? Svakako. Mlada Šibenčanka u crnoj jakni sa kapuljačom dokazala je, primjerice, kako se i takva vrsta jakne može odlično složiti sa prozračnom suknjom na točkice, gustim čarapama i lakiranim gležnjačama niske potpetice.

Da duga jakna zagasito pastelne ružičaste boje može biti savršena baza za zimske dodatke svjetlijih tonova bijele i ružičaste kape i šala, dokazala je druga naša sugrađanka. Stil je upotpunila tamnim hlačama, interesantnim gležnjačama i prikladnom velikom crnom torbom sa zakovicama.

Pohvala za pravi zimski outfit prolaznici koja se odlučila za klasični, jednostavni crni kaput, crne hlače uskog kroja i gležnjače visoke pete u boji trule višnje. Boje je "pomirila" izvrsnim odabirom kape i šala.

Vjerojatno ćete i vi među fotografijama pronaći svoje odjevne favoritkinje. Ugodno vam pregledavanje naše fotogalerije.

19. travanj 2024 01:24