StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenčani su iz ormara ovih dana vadili "teško naoružanje" u borbi protiv bure

14. siječnja 2019. - 09:57

Iz ormara i vakum-vreća za spremanje zamašitije odjeće, a bome i s polica dućana, vadilo se ovih dana "teško naoružanje" protiv bure. Odlično su došle i blagdanske akcije na kojima se po povoljnijoj cijeni moglo kupiti štošta sezonske robe. "Planule" su već prvih dana duge štepane jakne sa kapuljačama, klasični, ali i trendi kaputi, jakne, topli džemperi i hlače...

Pričekale bi Šibenčanke, kažu nam u dućanima, još koji dan na drastičnije sniženje, ali su se pobojale da će nestati brojeva. Uz to se živa u termometru spustila do nule, a osjet hladnoće, kako kažu meteorolozi, pod naletima hladnog vjetra učinio je boravak na otvorenom prilično neugodnim, pa nije bilo pametno previše čekati.

U našem gradskom điru, tako, zapazili smo više odličnih, pravih zimskih komada garderobe koje smo primijetili u "akcijskim izlozima". Svojim će vlasnicama, budu li ih pomno održavali, poslužiti sezonama. Bilo bi indiskretno "upirati prstom" u top-odabir blagdanskih popusta. A ne bi ih priličilo ni izdvajati u odnosu na druge odlično odjevene Šibenčanke, koje su i ovaj put pokazale da se, unatoč hladnoći, znaju moderno i funkcionalno odjenuti.

19. travanj 2024 05:54