StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Najlipše je u tenisicama

11. listopada 2018. - 15:46

Ove godine jesen nas je zaista podarila sunčanim danima i ugodnom temperaturom, tako ugodnom da su se prošlog produženog vikenda mogli nositi kratki rukavi i sandale. Zapravo, u ovo se doba godine mogu slagati raznorazne odjevne kombinacije.

Ipak, pogledate li malo pažljivije fotografije iz našeg tradicionalnog fotođira šibenskim gradskim ulicama, zamijetit ćete kako se većina Šibenčanki, barem kada je riječ o izboru obuće, odlučila za – tenisice. Ta je udobna obuća još prije nekoliko godina zagospodarila modnom scenom i s nje ne silazi.

Tenisice se, tako, nose na klasične i sportske hlače, sparuju se s jeansom, ali i s haljinama i suknjama, što je nekoć bilo ravno odjevnom "incidentu". U potonjem se izdanju nije izlazilo ni do kvartovskog dućana. Minula su ta vremena.

Modni znalci složni su u ocjeni kako tenisice odjevnom stilu mogu dati istu eleganciju kao salonke ili bezvremenske balerinke, a je li doista tako, procijenite sami.

Nekako nam se čini da će pripadnice ljepšeg spola za ležernu dnevnu kombinaciju, umjesto nabadanja na visokim potpeticama, radije izabrati lak korak i udobnost.

25. travanj 2024 17:56