StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šarenilo torbica: Pogledajte koji se modni trendovi nose u Šibeniku

1. rujna 2018. - 13:39

Davno su minula vremena kad su torbice bojom i stilom morale biti podudarne cipelama, čizmama, sandalama... Danas se cijeni kontrast, maštovitost, razigranost modela, boja i oblika tog modnog dodatka koji pripadnice ljepšeg spola naprosto obožavaju.

Da je tomu tako, uvjerili smo se u našem tradicionalnom gradskom điru šibenskim ulicama. Ovaj smo put ciljano "lovili" upravo
torbice.

Teško bi bilo odgovoriti na pitanje koje su najpopularnije jer, kao što možete zamijetiti, odabir torbice ovisi o ukusu i odjevnom izboru. Neke su naše sugrađanke, tako, izabrale klasične prostrane i funkcionalne modele. Druge su se odlučile za minimalističke torbice s dugim ručkama često u obliku lanca, veselih boja, s vezenim ili floralnim printanim ukrasima, zakovicama i 3D cvjetićima.

Nerijetko smo na ramenima ili leđima Šibenčanki ugledali i slatke, praktične i mladenačke ruksake – okrugle, kockaste, prugaste, šarene, "vrećaste", s okruglastim "ušima"...

Sigurni smo da će vam se svidjeti bar neki od modela iz naše raskošne fotogalerije, a ako i sami imate kakvu cool torbicu koju biste željeli pokazati, pošaljite nam fotografiju iz gradskog đira na e-mail: redakcija@sibenski-list.hr.

23. travanj 2024 20:08