StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenke znaju što i kako

5. srpnja 2018. - 15:04

Ljeto se, bar u posljednja dva tjedna, poigrava temperaturama zraka i mora, a bilo je i dana kada u đir nismo mogli bez kišobrana. Ipak, s kišobranom ili bez njega, šibenskim ulicama vladaju ljetne boje i odjevne kombinacije koje pripadnice ljepšeg spola rasterećuju velikog mozganja.

Spariti lepršavu ljetnu haljinu sa odgovarajućim sandalama, natikačama, balerinkama ili tenisicama, ne zahtjeva puno vremena. Isti je slučaj i sa trendovima koji uključuju jeans hlače, neovisno koje su dužine. Jedino što ponekad znade za koju minutu produžiti spremanje za izlazak jest izbor modnih detalja. Pripadnice ljepšeg spola dobro znaju što to znači premještati sadržaj jedne torbice u drugu koja je bojom ili stilom prikladnija odjevnom odabiru (i pri tom, recimo, u onoj prvoj ostaviti novčanik ili naočale). Sigurno im je poznato i koliko stvar znade odužiti traženje naušnica nespremljenih u kutiju za nakit, nego negdje po kući. Jer, detalji se i te kako primjećuju, a modni znalci tvrde da je upravo u njima ključ dobrog stila. Pa krenimo tim povodom u prelistavanje naše fotogalerije.

Ne može se reći da dame nisu obratile pozornost na izbor dodataka, kako god da su se odjenule. Naša sugrađanka koja je za đir izabrala asimetričnu crno-bijelu kombinaciju koja uključuje kratke hlače i lepršavu pamučnu tuniku, stil je "isklesala" do najsitnijeg detalja, od torbe do izbora ogrlice i naočala. Pridružujem joj mladu damu u ležernoj kremastoj haljini na kopčanje cijelom dužinom. I ona je pripazila da trendi torbica i sandale budu srodne boje, zanimljivi i podudarni. Fantastično je mlada dama u točkastoj haljini na jedno rame sparila duguljastu pojas torbicu sa zlatastim detaljem s modernim sandalama na remenčiće, a ništa lošiji odabir detalja nije ni kod naše sugrađanke koja je za šetnju gradom odabrala ultramoderne kratke jeans hlače i bijelu bluzicu spuštenih ramena i čipkanog obruba.

Raznobojni "pumpuni" na slamnatoj torbi iste su nijanse kao i trakice na njezinim ravnim natikačama. Još mnogo sjajnih ideja možete i sami pronaći u našoj galeriji. Gledajte i kopirajte! Zašto ne!

20. travanj 2024 07:02