StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Kombinacije iz časopisa

24. svibnja 2018. - 16:35

Šibenski gradski đir pršti modnim bojama i materijalima ranog ljeta, pa je pravi gušt "odmoriti oči" na pojedinim odjevnim kombinacijama koje kao da su preslikane iz nekog časopisa što najavljuje trendove za najopuštenije godišnje doba.

Jer, svaka nova sezona nosi sa sobom i nove trendove zadržavajući tu i tamo omiljene i rado nošene lanjske komade. Vidite i sami da se tamni tonovi eventualno koriste za sportske "outfite", dok su pobornice prugica, cvjetića, čipke i volanića, pa i spoja svega rečenog, došle na svoje. Ultraženstvene i zanimljive su nam, tako, bile dvije šetačice različitih, ali efektnih stilova.

Jedna je na jednostavnu crnu majicu odjenula svilenkastu suknju na pjetice s poprečnim prugicama u zlatnim i sivkastim tonovima, a odabir zaokružila kožnim sandalama na platformu tople smeđe boje.

Druga se odlučila za mrežastu crnu majicu crvenog obruba sa zlatastim sidrom kao detaljem, te na to odjenula lepršave hlače "marama izgleda". I ona se "podigla" na crne moderne platforme.

Zapazili smo i mladu damu u crnim hlačama i bijeloj majici, sportsko-elegantnom spoju dvaju tonova. Jednostavni je odabir efektno zaokružila crvenom maramom oko vrata i preslatkom šarenom torbicom kojom se prepleću sve tri boje.

U našoj fotogaleriji, osim triju izabranih favoritkinja, sasvim sigurno ćete naći inspiraciju za vlastiti modni izričaj.

Ako već imate neku fotografiju iz dnevnog đira gradom iz koje je spomenuti izričaj očigledan, pošaljite je na naš e-mail redakcija@sibenski-list.hr.

19. travanj 2024 01:31