StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Miriše na ljeto

10. svibnja 2018. - 15:54

Eto, zakoračili smo u svibanj, a već na šibenskim ulicama miriše ljeto. Kratke jeans hlače za koje se odlučilo nekoliko šetačica u dnevnom điru gradom to najbolje potvrđuje. Istina, za taj komad odjeće većina će pričekati otvaranje sezone kupanja ili makar koji posjet solariju. Na preplanuli ten ipak sve nekako bolje figura.

No, hlače cvjetnog uzorka, ludi printevi na majicama ili floralne haljine i suknje - ovogodišnji su sezonski ultimativni trend. Općenito, nosi se sve što je lepršavo i zamjetno, sve što volančićima, mašnicama, prugicama i bojama razbija monotoniju i savršeno se uklapa u najležernije i mnogima najdraže doba godine.

Iz našeg dnevnog đira Šibenikom izdvojili smo stoga nekoliko odjevnih kombinacija koje zadovoljavaju sve te kriterije. Svidio nam se, tako, ležerni outfit dame u štosnoj plavoj majici sa simpatičnim printom i midi suknji strip-printa. Stil je upotpunila zgodnim natikačama i ruksakom.

Preporučujemo i kombinaciju šarenih hlača od tankog materijala i jednobojne majice spuštenih ramena kakvu ovog ljeta možemo pronaći u gotovo svim modnim dućanima svjetskih brendova. Pogodit ćete i ako se odlučite za jeans suknju i uočljivu print majicu ili "obične" jednobojne hlače malo iznad čička i majicu na volančiće. U našoj fotogaleriji svakako ćete uočiti barem poneku kombinaciju koja vam se sviđa.

Ako i vi imate kakvu modnu preporuku, pošaljite nam fotografiju iz đira Šibenikom na naš e-mail redakcija@sibenski-list.hr

20. travanj 2024 07:10