StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

U šetnju sa stilom

29. ožujka 2018. - 15:18

Baš kad se činilo da je buri i hladnoći konačno odzvonilo, zima se izborila i osvojila još nekoliko proljetnih dana. Pošteno je zabundala Šibenčanke, uvukla ih u krznjake i debele jakne. Naravno, tu je i popratni accessorize, poput kapa i štitnika za uši. Pametno su se dame odjenule, u skladu s temperaturom, no pritom su ipak pazile na modne detalje.

Oduševila nas je, tako, mlada sugrađanka koja se za dnevni đir odlučila spariti modernu ljubičastu sportsku jaknu širokog crnog laštik-pojasa s plavim tajicama i trendi military gležnjačama, a od detalja izabrala je maramu jakni srodne boje, crne kožne rukavice i crnu "punpun kapicu". Crno-crvena kombinacija uvijek je aktualna, naročito ako donosi spoj zanimljive duge haljine i kožnih tajica, crne jakne s asimetričnim patent zatvaračem i gležnjača cvjetnog uzorka. Savršeno se u ukupni dojam uklopio i crveni okvir sunčanih naočala pa komplimentiramo šetačici na ležernu outfitu koji smo također uvrstili u turbo zanimljive primjere šibenskog street stylea.

Zašto ne izdvojiti i plavokosu sugrađanku koja je buri uzvratila udarac prekrasnom crnom bundom, komotnim sivim hlačama, čizmicama iznad koljena i pletenim štitnicima za uši koje su poslužile svrsi, baš poput kape?! Naravno, pohvala i drugim damama koje su pronašle svoje mjesto na zadnjoj stranici Šibenskog lista. A želite li se i vi naći među našim fotomodelima slučajnim odabirom, jednostavno pošaljite svoju fotografiju na našu e-mail adresu redakcija@sibenski-list.hr i ispunit ćemo vam želju.

24. travanj 2024 15:25