StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Šibenke sa stilom

8. veljače 2018. - 15:09

Zbog zamišljenog ideala ljepote nekada su djevojke znale cvokotati po cijeli dan u tananim majičicama i haljinicama ili se prekuhavati usred ljeta u debelim jeans trapericama samo zato što najbolje pašu uz boju tenisica. Tanke "rebe" bile su nepoznanica, kao i elastin.

Danas se može izgledati lijepo, atraktivno i modno usklađeno s najnovijim trendovima, a da se pritom (u zimskim mjesecima) ne navuče upala pluća. Eto, primjerice, mlada dama iz đira šibenskim gradskim ulicama raskošnim je kockastim šalom prekrila prednjicu deblje sportske jakne s kapuljačom krznenog obruba i tako se naoružala za šetnju po prilično hladnom vremenu. Radi odjevnog "arsenala" nije nimalo izgubila na ugodnoj vanjštini, baš kao i njezina sugrađanka koju je "oko" našeg objektiva zateklo kraj kioska taman u trenutku kada se poslužila mobitelom. U hlačama uvučenim u visoke čizme sa zlatnim ukrasom sa strane i debeloj, neobično proštepanoj jakni - kaputiću dužeg kroja sigurno joj nije bilo hladno, a zadovoljila je sve estetske kriterije.

Mogli bi izdvojiti i Šibenku koja se odlučila za sportsko-elegantni stil uparivši hit-hlače od ekokože s kratkom crnom jaknicom i svijetlim pletenim dolčevita-kardiganom čiji krajevi u bočnim špicevima lepršaju oko figure. Dalo bi se i dalje nabrajati no tezu o spoju udobnosti i vizualne ugode smo, vjerujem, već dokazali. Želite li nam se i vi fotografijom iz šetnje Šibenikom pridružiti na našoj zadnjoj stranici-uvijek smo otvoreni za dobre modne prijedloge. Vaše je tek da nam pošaljete sliku na e-mail adresu: redakcija@sibenski-list.hr, a naše je da je objavimo.

23. travanj 2024 14:39