StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Malo 'senfa', malo šarenila

2. veljače 2018. - 15:11

Dočim je provirilo sunce, razvedrio se i šibenski gradski đir. Ne može se reći da se dame nisu potrudile uvući u trendi krpice i zablistati na špici. Mogle su se, tako, zamijetiti raznorazne odjevne kombinacije, kakve su, uostalom, za ovu sezonu predlagali stilisti. Crnim jaknama ili kaputima u različitim izvedenicama, kao svojevrsnoj ziheraškoj formuli, pribjegle su mnoge dame, no valja pohvaliti one koje su mračne tonove razbile šalovima, maramama, torbama ili ostatkom garderobe u življim bojama.

Veliki plus Šibenčankama koje su u điru jednostavno bile drukčije od drugih, koje su pobjegle od svojevrsne uniformiranosti, bilo krojom, bilo bojom.

Zanimljivo je da oker, odnosno boja senfa, postaje sve popularnija. Komplimenti, tako, mladoj mami u oker kaputiću i čarapama-tajicama u boji ciklame, onoj u klasičnoj dužoj jaknici i hlačama podudarnih senf-prugica, gospođi koja se za igru sa svojim mališanom na ljuljama odlučila za sportsko izdanje: oker bundicu od umjetnog krzna, ležernu haljinu kockastog uzorka i guste čarape podudarne s bojom jakne.

U ovom điru stvarno ima materijala za seriju pohvala, pa njih, na primjer, zaslužuje i prolaznica koja je moderni sivi oversize kaputić ukomponirala s raskošnom prugastom maramom i ležerni stil zaokružila poderanim svijetlim jeans hlačama, djevojka u crnoj bundici i asimetričnoj suknjici, dama u dugoj haljini cvjetnog dezena... Zapravo, tko god se našao na našoj zadnjoj stranici, zaslužuje pohvalu. Ako, pak, smatrate da i vi imate modni foto-prijedlog, samo naprijed! Pošaljite ga na naš e-mail: redakcija@sibenski-list.hr

20. travanj 2024 15:10