StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Dame u crnom

12. siječnja 2018. - 10:29

Svojski smo se potrudili kako šibenski fotođir ovaj put ne bi bio "zavijen u crno" iako, iskreno, to baš i nije bio lak zadatak. Ako to posebna prilika ne diktira – a dnevna šetnja gradom (čini se) ne spada u takve – mnoge dame nisu sklone previše eksperimentirati bojama, pa im je bilo najlakše "uskočiti" u jednu boju, odnosno nijansu. A gdje ćeš praktičnije od crne! Skretali smo, tako, objektiv fotoaparata samo na prolaznice koje su razbijale jednoobraznost, makar samo jednom dodatnom bojom, uz neizbježnu crnu.

Dojmila nas se, tako, mlada dama u dugoj srebrnoj jakni bijele krznene kragne s hit-šljokičastom torbicom, sivom kapicom i ružičastim tenisicama. Sportski ležerno djelovala je i mlada majka koja je crninu razbila dugom bijelom košuljom i kratkim rupičastim puloverom, kao i prolaznica koja je efektno spojila košulju kockastog uzorka s kratkom bundom od eko-krzna, crnom kapom i odličnim sunčanim naočalama. Lijepo je figurala i Šibenčanka u bundici svijetle nijanse koja je sivo-ružičastu majicu s kapuljačom sparila sa špricanim sivkastim trapericama.

Svi komplimenti i za damu koja je crninu uspješno neutralizirala velikom crvenom torbom i dugom maramom u kombinaciji sive, crne i crvene boje. Ukoliko i vi imate neki modni fotoprijedlog za šibenski gradski đir u kojem, po mogućnosti, ne dominira crna, možete ga poslati na e-mail: redakcija@sibenski-list.hr. Bili bi oduševljeni!

19. travanj 2024 04:24