StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Blagdanska promenada

29. prosinca 2017. - 09:25

Zabundala se šibenska špica ovih blagdanskih dana, ali i po tko zna koji put dokazala da se ne stidi ni one zagrebačke. Dokaz je to da su Šibenčanke itekako modno osviještene i da znaju slijediti trendovske obrasce i diktate.

Dade se tako primijetiti da su naše sugrađanke sklone eksperimentirati s tipičnim jesenskim i zimskim bojama, dodajući im ultimativne kamuflažne printeve, cool krznene detalje i aktualne modne dodatke, od predimenzioniranih šalova za balans boja i tekstura do živih marama, ludih čarapa i "must have" gležnjača sa zakovičastim detaljima. Izdvajamo ovaj put dvije fantastične kombinacije - damu u kaputu boje ciklame koji je umješno sparila s haljinom neutralne sivkaste boje, gustim čarapama i hit-sezonskim gležnjačama. Cijeli outlook zaokružila je svilenkastom maramom s iznenađujuće dobrom dominirajućom narančastom podlogom.

Druga se maštovita kombinacija odnosi na našu sugrađanku koja se odlučila za sivkasto-crne tonove: bukle ogrtač sa krznenim obrubom i dugi sivi šal s resicama te haljinu (ili suknju) sa širokim čipkastim rubom. Sretan spoj dodatno je podigla čarapama na točkice, elegantnim gležnjačama od gamoša i prekrasnom torbicom s ljubičastim detaljem. Komplimenti za izvrstan rezultat.
Imate li i vi kakav modni foto-prijedlog? Ako imate, naša e-mail adresa je dobro poznata: redakcija@sibenski-list.hr

17. travanj 2024 12:31