StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Zima ovdje nema što tražiti

14. prosinca 2017. - 15:03

"Napuvane" jakne raznih dužina i boja, najčešće s kapuljačama obrubljenim krznom, i(li) kaputi(ći) tamnijih nijansi, također s krznenim detaljima, ultimativni su modni timber ove zime na šibenskim ulicama. S njima se najčešće sparuju tople tajice, u slučaju haljina ili suknji guste čarape, a što se tiče obuće, dominiraju crne gležnjače sa zakovicama ili raznoraznim ukrasima.

U moru crno-bijelo-sivih te prugastih i špricanih varijacija tih tonova, bilo je pravo osvježenje vidjeti oversize kaputić boje senfa znalački spojen sa smeđom suknjom štosnog kroja ili dvije mlade majke koje su se odlučile za vedre boje – jedna za prljavoružičasti krzneni prsluk, a druga za jaknu boje ciklame.

Zanimljiv je bio i spoj prugastog komotnog kaputa ukomponiranog sa sivim šalom i rukavicama te jeans hlačama tri četvrtine dužine, a sve pohvale i za mladu damu koja je nježnu krem nijansu kaputića i kape hrabro sparila s prugastom crno-bijelom majicom. Pokazalo se da i raskošna marama življih boja može razbiti sumorni zimski outfit, pa komplimenti i za taj iskorak.

Za slučaj da i sami imate kakav modni (foto) prijedlog za ove zimske dane, nudimo vam našu e-mail adresu: redakcija@sibenski-list.hr. Bit će nam drago fotografiju objaviti u sljedećem broju.

25. travanj 2024 12:28