StoryEditorOCM
DubrovnikPOVODOM DANA POLICIJE

Vijenci i svijeće u znak sjećanja na poginule policajce u Domovinskom ratu

Piše dv
28. rujna 2020. - 12:48
Povodom obilježavanja Dana policije ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kod spomenika poginulim pripadnicima policije položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na stradale u Domovinskom ratu.

Počast poginulim policajcima u Domovinskom ratu odali su uz načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivana Pavličevića sa suradnicima, župan Nikola Dobroslavić te gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima, predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te članovi obitelji poginulih.

Molitvu i blagoslov predvodio je policijski kapelan fra Ivo Kramar koji je, čestitajući blagdan zaštitnika sv. Mihovila, zahvalio policijskim službenicima za sve što čine slijedeći sv. Mihovila u obrani dobra od zla.

Predstavnici PU dubrovačko-neretvanske položili su vijence i zapalili svijeće ispred Središnjeg križa na gradskom groblju Boninovo te položili cvijeće na grobovima poginulih pripadnika policije. Time je odana počast svim poginulim, stradalim i nestalim pripadnicima policije.
26. travanj 2024 13:27