StoryEditorOCM
DubrovnikPrilike za Sezonski Posao i Razvoj

Otkrij svijet karijernih mogućnosti!

Piše Marina Majić Foto: Marina Majić
20. ožujka 2024. - 09:26

Restoran Feral je obiteljski lokal s Korčule, smješten uz samo more sa ponudom domaćih dalmatinskih specijaliteta. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno su u potrazi za pojačanjima na pozicijama: Glavni kuhar (m/ž) i Roštilj/Grill majstor (m/ž). Nude ti sezonski posao, ugodnu radnu atmosferu, odlična primanja, osiguran smještaj i hranu, mogućnost rada i u idućoj sezoni te svu potrebnu podršku tijekom rada. Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine relevantnog radnog iskustva, a prijave primaju do 23. ožujka.

Lolita frizerski studio iz Splita zapošljava Frizera (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za prijavu na oglas, a prednost pri zapošljavanju će imati vrijedne, vedre i motivirane osobe. Novim kolegama nude konkurentnu plaću i stimulativne bonuse ovisno o ostvarenim uslugama, dodatne edukacije i usavršavanja, osiguran smještaj za kandidate iz drugih dijelova Hrvatske, rad u stručnom timu te odličnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. ožujka.

Konzum zapošljava Vozača B i C kategorije (m/ž). Opis posla podrazumijeva prijevoz robe službenim dostavnim vozilom do veleprodajnih kupaca, utovar i istovar robe te brigu o preuzetoj robi i popratnoj dokumentaciji. Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a zauzvrat ti nude ugodnu radnu atmosferu, atraktivne stimulacije te mnoge pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres… i koješta drugo! Prijave primaju do 29. ožujka.

NKD moda, jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj, zapošljava Prodavače (m/ž). Opis posla podrazumijeva komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe, pripremne poslove za sniženja i akcije te održavanje urednosti u prodavaonici. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva, a prijave primaju do 29. ožujka.

Želiš raditi u dinamičnom i profesionalnom timu koji prije svega cijeni kvalitetu i kreativnost? Spreman/a si na izazove i dobro se nosiš s odgovornošću? Ako je tvoj odgovor potvrdan na sve navedeno, tada je Veletabak pravi izbor za tebe! Trenutno zapošljavaju na poziciji: Vozač dostavnog vozila (m/ž). Prethodno radno iskustvo na istim poslovima je poželjno, nude ti odlične uvjete za rad i poticajnu radnu atmosferu, a svoj životopis im trebaš poslati najkasnije do 28. ožujka.

 

27. travanj 2024 17:04