StoryEditorOCM
DubrovnikPRERANI ODLAZAK |

Iznenada preminuo dr. Mario Kerner, ugledni dubrovački ginekolog sa zagrebačkom adresom

Piše DV
19. siječnja 2021. - 09:48

U Zagrebu je u nedjelju iznenada, u 51. godini, preminuo ugledni hrvatski ginekolog Mario Kerner.


Dubrovčanina sa zagrebačkom adresom pacijentice pamte kao staloženog i stručnog, a suradnici kao velikog prijatelja i suradnika. Tužna vijest za brojne Kernerove sugrađane Dubrovčane objavljena je na društvenim mrežama Poliklinike Medifem.


- U dubokoj boli javljamo da nas je napustio naš veliki prijatelj i suradnik, vrstan stručnjak, divan čovjek, doktor Mario Kerner. Ljubazan, pun empatije, staložen i stručan, dr. Kerner je ostavio neizbrisiv trag kako kod svojih pacijenata tako i kod svojih suradnika. Sjećanje na na dr. Kernera živjet će s nama svakodnevno kroz sve što nas je naučio i zauvijek ćemo biti zahvalni što smo ga imali. Počivao u miru - navele su u oproštajnom postu kolege dr. Kernera.

Kerner je od 1999. godine bio zaposlen na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB Sveti Duh, a zatim je prešao u privatnu praksu. Iza sebe je ostavio suprugu Ivanu, također liječnicu te sina i dvije kćeri: studente medicine Mira i Luciju te srednjoškolku Petru.

Odmah nakon potresa na Banovini – poliklinika Medifem objavila je kako trudnicama s prostora pogođenog potresom daruje besplatan pregled i ultrazvuk.

17. travanj 2024 06:18