StoryEditorOCM
DubrovnikPISAO PREDSJEDNIKU SAD |

DR. JURE BURIĆ SAVJETUJE DONALDA TRUMPA Predsjedniče, redovita inhalacija donosi brzo ozdravljenje!

Piše DV
6. listopada 2020. - 12:48
Bivši župan dubrovačko-neretbvanski dr. Jure Burić, inače specijalist otorinolaringologije, ovih je dana napisao pismo bolesnom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trumpu. Kako smo doznali, u pismu je napisao:
 
"Poštovani gospodine predsjedniče, saznao sam da ste pozitivni na COVID 19. Molim Vas, poslušajte moj savjet, jer sam uvjeren da može pomoći.

Ja sam mr. sc .Jure Burić, dr. med. otorinolaringolog i cervikofacijalni kirug u Dubrovniku već punih 42 godine i dobro znam što govorim. Cijeli svoj životni vijek liječio sam zimske viroze običnim inhalacijama. Isto to preporučam i Vama. Učinite to na ovakav način: u jednu posudu ulijte 2 litre vode, dodajte šaku morske soli i jednu šaku suhoga vrijeska (Calluna vulgaris)- neka to proključa minutu do dvije, potom stavite posudu na stol i ukapajte pet kapi eteričnog ulja Slatkog pelina (Artemissia anua) - stavite ručnik na glavu i inhalirajte se dišući naizmjenice kroz nos i usta dok voda ne postane topla (pripazite da vas u početku vruća vodena para ne opeče!).

Nakon 10 do 15 minuta inhaliranja, kad se voda ohladi dobro isperite u nekoliko navrata nos i usta!
Ponovite to barem dva puta dnevno - jutrom i večeri! Uvjeravam Vas da će Vaš bris pokazivati u vrlo kratkom vremenu negativan rezultat.

Dopustite mi i slobodu savjetovati Vam da za doručak i večeru konzumirate po dvije fete tostiranog kruha na koji ste stavili po jednu žlicu extra-djevičanskog maslinovog ulja i jednu zličicu sjeckanog bijelog luka (češnjaka- Allium sativum) s malo čilija. Uz to deset dekagrama mladog kozjeg sira s medom od kadulje (Salvia officinalis).
Vama i Vašoj cijenjenoj supruzi želim brz oporavak, a Vama gospodine Predsjedniče još jedan izbor kako biste dovršili Vašu viziju sigurne, bogate i moralne Amerike!
S dužnim poštovanjem.
dr. Jure Burić
U Dubrovniku, 2. listopada 2020."
 
06. svibanj 2024 09:47