StoryEditorOCM

Vrhunska usluga nadomak Dubrovnika: Servis Unitrade Ivanica, lider u prodaji guma, ulja i auto dijelova nudi sve što treba vašem autu, pa i više od toga

Piše DV
16. studenog 2022. - 15:28

Prvu obljetnicu rada servis Unitrade Ivanica obilježit će kao neslužbeni lider u prodaji guma, ulja i auto dijelova. Unitrade ima najveću mrežu servisa u BiH, a centar na Ivanici je 22. po redu i po svemu još jedna uspješna priča tvrtke koja posluje dulje od 25 godina. Za rođendan se planiraju brojna iznenađenja, a redovito se osluškuju potrebe kupaca i uvode nove usluge poput čišćenja DPF-filtera i malog hladnjaka te poliranja svjetala vozila.

image

Servis se obavlja brzo i profesionalno

Tonći Plazibat/cropix/

Dubrovčani tako imaju nadomak grada kvalitetan i suvremen servis na koji se uvijek mogu osloniti za željenu uslugu. Otvorenje servisa na Ivanici rezultiralo je i podizanjem kvalitete usluga servisa u Dubrovniku i okolici, a vlasnici vozila ne odlaze u servise u Mostar, Ljubuški ili Trebinje. Dokaz dobre usluge su usmene preporuke kao najbolja reklama te servis koji ima sve više posla a opet, zbog telefonske najave, tu nema gužve: vlasnici imaju aparat za kavu, sjede u salonu i kroz staklo promatraju kako napreduje popravak:

- Iskustva prve godine na Ivanici izuzetno su pozitivna. Zadovoljni smo odzivom vlasnika vozila i raduje nas sve više posla. To nas obvezuje da kvalitetu usluga usavršimo i podignemo na još višu razinu i time nadmašimo konkurenciju. Pozitivan je odjek novih usluga kao npr. čišćenja DPF-filtera ispušnog sustava vozila što pročišćuje ispušne plinove i smanjuje zagađenje okoliša. DPF ne čistimo mehanički, nego kemikalijama za koje su suglasnost dali vodeći proizvođači vozila - kaže voditelj servisa Unitrade Ivanica Dalibor Dabić.

image

Servis se obavlja brzo i profesionalno

Tonći Plazibat/cropix/

Na upit čeka li Dubrovnik još čistiji zrak kaže:

- Dosta novih vozila ima problem s "začepljenjem" DPF-a te odnedavno dijagnosticiramo kvarove, čistimo i po potrebi mijenjamo filtere. Na ovom su području pretežno nova vozila, a DPF dodatno omogućuje kvalitetniji zrak. Najčešće kvarove brzo otklonimo, ali katkad parametri onečišćenja DPF-filtera ukazuju na nužnost cjelodnevne analize i utvrđenja povrata ispušnih plinova, rad EGR-ventila i svih komponenti. Ako je nužno, pri dogovoru termina savjetujemo klijentima da osiguraju prijevoz za povratak u Dubrovnik ali ni jedan servisni zahvat ne traje dulje od 48 sati. Katkad je nužno čekati dostavu rezervnog dijela te je najava i stoga nužna, ali sve stiže rekordno brzo - kaže voditelj poslovnice Unitrade Ivanica Dalibor Dabić.

Od ovog ljeta servis čisti i male hladnjake gdje otklanja neugodne mirise iz klima uređaja,a rade i poliranje farova, što uz posebne aditive rijetko traje dulje od dva sata. Potražnja te usluge je velika a najava nužna zbog organizacije. No, Unitrade je lider za gume i za dolazeću zimsku sezonu nudi montažu novih po vrlo pristupačnim cijenama, te skladištenje rabljenih u "hotelu za gume" po cijeni od 110 kuna set. Gume se skladište u kontroliranim uvjetima na regalima bez utjecaja sunca, vlage i naglih izmjena temperature, čime im se čuvaju svojstva.

image

Suvremeni servis se nalazi nedaleko GP Ivanica

Tonći Plazibat/cropix/

U Hrvatskoj je na zimskim dionicama zimska oprema obvezna od 15. studenog, a izuzetak su snijeg i poledica, kad su te gume obvezne na svim dionicama. Ljetne i zimske gume namjenski su prilagođene za određene vremenske uvjete, a osnovne su razlike u konstrukciji i kemijskom sastavu guma: zimske su mekše i posljedično se bolje ponašaju uz uvjete do 7 stupnjeva Celzija, a razlika zaustavnog puta na 15°C može iznositi i do sedam metara u korist ljetne gume ili skoro petinu zaustavnog puta vozila. Unitrade nudi i cjelogodišnje gume dizajnirane kao kombinacija ljetnih i zimskih s prednostima koje nude obje vrste guma, uz solidne performanse cijelu godinu vozačima koji žive u područjima umjerene klime bez ekstremne hladnoće, leda i snijega zimi. Sve se može doznati na (-387)63-502-787 i (-387)36-893-163 ili http://gume.unitrade.ba/ te ivanica@unitrade.ba. Odgovor o cijeni i željeni rezervirani termin za montažu na Ivanici stiže u najkraćem roku.

image

Voditelj servisa Unitrade Ivanica Dalibor Dabić

Tonći Plazibat/cropix

Reputacija "specijalista za gume" servisu na Ivanici ne umanjuje potražnju ostalih usluga jer su se Dubrovčani brzo uvjerili u ujednačenu kvalitetu svih usluga. Jednako se traže mali i veliki servisi, zamjena zupčastog remena, pregled kočnica i sustava ispuha, optika trapa/špure, dijagnostika i servis kvačila, izmjena ulja i filtera te svih sitnih komponenti.

Trenutačno se radi uz zimsko radno vrijeme 8 do 16.30 te subotom 8 do 13 sati. U servisu su trenutačno četiri radnika a kako se posao širi, uz osigurani radni prostor uskoro slijedi zapošljavanje novih. Radnici kažu da je dostava dijelova tri puta tjedno a svi, pa i oni naručeni iz inozemstva, stižu za najviše 10 dana:- Još uvijek ne radimo izmjenu ulja automatskih mjenjača niti "otvaramo" tj. ne skidamo glave motora, ali imamo izbor akumulatora, ulja, maziva i autokozmetike za sve tipove vozila više od 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača- rekoše nam na kraju.

24. travanj 2024 09:21