StoryEditorOCM

Srbijanski avioprijevoznik ovog će ljeta letjeti prema Dubrovniku i još pet hrvatskih zračnih luka, evo detalja

Piše dv
25. svibnja 2022. - 16:08

Srbijanski nacionalni avioprijevoznik 'Air Serbia' do kraja svibnja pokreće dvije sezonske linije prema Splitu i Dubrovniku, a do polovice lipnja i linije iz Beograda prema Puli, Rijeci i Zadru, javlja Croatian Aviation, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Aviokompanija tijekom ljeta će tako prometovati prema šest hrvatskih zračnih luka, pri čemu je samo linija prema Zagrebu cjelogodišnja.

Već ovog četvrtka, 26. svibnja, s prometom će krenuti dvije linije, iz Beograda prema Splitu i Dubrovniku. 

Linija između Beograda i Splita u početku će prometovati dvaput tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Zatim će 6. lipnja uvesti i dodatni let ponedjeljkom, a 24. lipnja i let petkom.

Najavljeno je kako će linija između Dubrovnika i Beograda prometovati dvaput tjedno, također četvrtkom i nedjeljom, dok će dodatni let ponedjeljkom biti dostupan od 13. lipnja.

Od sredine lipnja u prometu će biti i linije iz Beograda prema Puli, Rijeci i Zadru.

S prometom 14. lipnja kreće linija između Beograda i Zadra s dva leta tjedno, dan kasnije i linija između Beograda i Rijeke, a od 16. lipnja bit će dostupni letovi na liniji između Beograda i Pule.

Linija prema Zadru u prometu će biti utorkom i subotom, prema Rijeci srijedom i subotom, a prema Puli četvrtkom i nedjeljom.

Jedina cjelogodišnja linija 'Air Serbije', ona između Beograda i Zagreba, u lipnju će također imati veći broj letova - ponedjeljkom i petkom letjet će dva puta dnevno između dva grada, dok će jedan dnevni let biti dostupan četvrtkom, subotom i nedjeljom, navodi Croatian Aviation.

18. travanj 2024 07:27