StoryEditorOCM

Sin Tine Turner, Ronnie pronađen je mrtav: ‘Ovaj put sam dala sve od sebe, nisam te mogla spasiti...‘

Piše MOZAIK SD
9. prosinca 2022. - 23:12

Sin popularne pjevačice Tine Turner, glumac i glazbenik Ronnie Turner pronađen je mrtav. 

Prema izvorima, 62-godišnjak je preminuo ispred svoje kuće. Policijsko izvješće tvrdi da je u postaju jučer ujutro upućen poziv od osobe koja je rekla da Ronnie ima poteškoće s disanjem.

Čim mu je pozlilo, pozvana je hitna pomoć, a do njihovog odlaska Ronnieja su pokušavali oživjeti prolaznici. Kada je hitna pomoć stigla bilo je prekasno te je Ronnie na licu mjesta proglašen mrtvim. 

Poznato je da se Ronnie godinama borio s rakom,a li još nije poznat pravi uzrok njegove smrti, prenosi Index.

Sin popularne pjevačice Tine Turner, glumac i glazbenik Ronnie Turner pronađen je mrtav u svom domu.   Prema izvorima, 62-godišnjak je preminuo ispred svoje kuće. Policijsko izvješće tvrdi da je u postaju jučer ujutro upućen poziv od osobe koja je rekla da Ronnie ima poteškoće s disanjem.  Čim mu je pozlilo, pozvana je hitna pomoć, a do njihovog odlaska Ronnieja su pokušavali oživjeti prolaznici. Kada je hitna pomoć stigla bilo je prekasno te je Ronnie na licu mjesta proglašen mrtvim.   Poznato je da se Ronnie godinama borio s rakom,a li još nije poznat pravi uzrok njegove smrti.  Afida Turner, Ronnieva supruga je na Instagramu podijelila njihove zajedničke fotografije: - Ovaj put sam dala sve od sebe. Nisam te mogla spasiti, napisala je i nazvala ga anđelom.   - Ronnie, napustio si ovaj svijet prerano. Tužna zatvaram oči i mislim na tebe, napisala je i Tina u Instagram objavi posvećenoj njenom sinu.   Podsjetimo, Tina je već izgubila jedno dijete, 2018. godine je preminuo njezin 59-godišnji sin Craig Raymond.

Afida Turner, Ronnieva supruga je na Instagramu podijelila njihove zajedničke fotografije: - Ovaj put sam dala sve od sebe. Nisam te mogla spasiti, napisala je i nazvala ga anđelom. 

- Ronnie, napustio si ovaj svijet prerano. Tužna zatvaram oči i mislim na tebe, napisala je i Tina u Instagram objavi posvećenoj njenom sinu. 

Podsjetimo, Tina je već izgubila jedno dijete, 2018. godine je preminuo njezin 59-godišnji sin Craig Raymond.

25. travanj 2024 05:40