StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBORBA ZA NAPLATU

Poznati urednik HRT-a i ratni reporter iz Ukrajine žrtva manijaka koji je harao zagrebačkom Grmoščicom sve dok mu policija nije stala na kraj! ‘Prilična je šteta, bile su nove i skupe...‘

Piše dv
8. svibnja 2022. - 10:09

Na zagrebačkoj Grmoščici, pod okriljem noći, stanarima je napravljena velika šteta. Svima redom izrezane su gume na automobilima, a jedna od žrtava je i poznati HRT-ov reporter i novinar Petar Vlahov.

- Osjećam se šokirano i nesigurno. I mogu samo reći da je sve u rukama policije i pravosuđa. Policija je promptno reagirala na pozive. Nije stvar više ovdje materijalne štete iako ona nije mala, nego što nam nosi sutra, idući tjedan, idući mjesec - rekao je jučer za Jutarnji kratko Petar Vlahov kojem je počinitelj nožem izrezao sve četiri gume na skupocjenom terencu.

Kako saznajemo, manijak s Groščice je ipak pronađen i priveden u nadležnu policijsku postaju, a građane čiji su se automobili našli "na udaru", a takvih je desetak, čeka dugotrajni postupak naplate od strane počinitelja i osiguravajućih društava koje pokrivaju ovakve slučajeve.  

 

25. travanj 2024 17:34