StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetčaršija bruji

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković draška javnost glasinama o vezi s pjevačicom Tanjom Savić, ali i golemom kućom u kojoj se snimaju spotovi i vjenčanja

Piše PSD
9. studenog 2021. - 17:02

Posljednjih mjeseci političar Draško Stanivuković puni medijske stupce zbog navodne veze sa Tanjom Savić, a izgled njegove luksuzne vile mnoge ostavlja bez daha,

image
Tanja Savić navodno je imala ljetnju avanturu s Draškom Stanivukovićem
Instagram screenshot

Naime, nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Tanja Savić imala ljetnju avanturu s Draškom Stanivukovićem, a kako sad navode mediji, njih dvoje su odnedavno obnovili romansu, o čemu svjedoče zajedničke fotografije koje su prodrle u javnost, prenosi Slobodna Dalmacija.

image
Pjevačica Goga Sekulić u kadru iz spota, snimljenog u Stanivukovićevoj kući
YouTube screenshot

Inače, Draško Stanivuković živi u milijunskoj vili, a mnoge zanima kako izgleda njegovo impozantno imanje na kojem je, između ostalog, i Goga Sekulić snimala spot.

image
Draško s ocem, poduzetnikom Draganom Stanivukovićem
Danijel Soldo/Cropix

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko milijuna maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit, piše Telegraf.

image
Kuća u kojoj je fotografirano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, sve besplatno, ali samo za Banjalučane
Danijel Soldo/Cropix

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a javnost je imala prilike vidjeti kako izgleda kada je pjevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot.

image
Pjevačica Tanja Savić, navode mediji, odnedavno je obnovila romansu sa Stanivukovićem
Instagram screenshot

Spot za Goginu pjesmu jedan je od tri snimljena u toj vili, a Stanivuković je svojevremeno za ATV rekao je da je vila njegove obitelji i do sada bila otvorena za sve koji su željeli snimiti video ili fotografije za njihove bitne događaje.

image
U kući ne manjka cvijeća
Danijel Soldo/Cropix

Tako je fotografirano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvoje zaruka i snimljena tri spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

25. travanj 2024 03:08